CARDIOVASCULAIRE GEZONDHEIDSVAKANTIES

Kuurprogramma voor hart- en vaatziekten

Onze cardiovasculaire reizen zijn specifiek bedoeld voor aandoeningen als angina pectoris, hoge bloeddruk of aderverkalking of voor vervolgrevalidatie na een cardiovasculaire ingreep, zoals een hartoperatie.

Deze kuur staat onder toezicht van een cardioloog en begint en eindigt met een medisch onderzoek. Bij het aanvangsonderzoek wordt een behandelplan opgesteld en tevens gekeken naar mogelijke contra-indicaties, die bepaalde behandelingen kunnen uitsluiten.

Het accent ligt op revaliderende behandelingen, gericht op het (weer) opbouwen van de conditie, het vertrouwd raken met de grenzen van het eigen kunnen en het behandelen van eventuele pijnklachten. Dit gebeurt middels diverse gerichte bewegingsactiviteiten, zoals aquagym, intervaltraining, wandelingen, fysiotherapie, elektrotherapie en hydrotherapie.

Daarnaast krijgt u ontspannende c.q. stress verlagende behandelingen, bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen, massages of baden.

Voor meer informatie en/of advies over het cardiovasculaire programma en bestemmingen:

03 808 4480      
info@gezondheidsvakanties.be

Overzicht Fontana cardiovasculaire kuurreizen

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.