Over ons

Fontana (Reisorganisatie Fontana BV) is een zelfstandige toeroperator met meer dan 35 jaar ervaring en expertise op het gebied van kuren en kuurreizen. We zijn gestart als pionier en uitgegroeid tot de Nederlandse kuurreis specialist.

We zijn aangesloten bij de ANVR (nr. 05421), Stichting Garantiefonds Reisgelden (nr 1151) en het Calamiteitenfonds. Tevens hebben we een volledige IATA-vergunning (nr. 572.19676).

Vitaliserende gezondheidsvakanties

Steeds meer mensen interesseren zich voor eerlijke, duurzame en natuurlijke producten. Tegelijkertijd beseft men hoe belangrijk preventie en een verantwoorde leefstijl zijn en hoeveel we juist zelf kunnen doen voor onze eigen gezondheid. En bij deze trend sluiten onze ‘vitaliserende gezondheidsvakanties’ uitstekend aan.

Dit vakantieconcept hebben we meer dan 35 jaar geleden op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Sindsdien zijn we niet stil blijven staan en hebben we ons aanbod van kuurreizen en gezondheidsprogramma’s continu doorontwikkeld en geperfectioneerd.

Bewust en actief bezig met uw gezondheid

Bij onze reizen staan uw gezondheid en welzijn centraal. U gaat in gespecialiseerde kuuroorden, begeleid door professionals, actief en gericht aan de slag, zodat u zich weer gezonder, fitter en vitaler zal voelen.

Afhankelijk van het door u gekozen kuurprogramma ligt de focus of op het verminderen van gezondheidsklachten en revalidatie (zie onze medische kuurreizen) of op preventie door een gezondere leefstijl (zie onze lifestyle kuurreizen).

Vakantie component

Tijdens een gezondheidsreis bent u ook echt op vakantie. Onze kuuroorden zijn gelegen op prachtige locaties aan zee of in de heuvels en bossen. U kan wandelend of per fiets de omgeving verkennen of meegaan met een excursie.

Ook zijn ze veelal voorzien van wellness faciliteiten, die u stuk voor stuk helpen te relaxen en te genieten na uw dagelijkse kuurbehandelingen. Zo kan u heerlijk ontspannen in thermale baden, jacuzzi’s, gebruik maken van sauna’s, een kopje thee drinken in een relaxruimte of uzelf lekker laten pamperen met een gezichts- of lichaamsbehandeling. En dat klinkt als … vakantie!

Beste prijs-kwaliteitverhouding en service

Ons reisaanbod biedt:

• kwalitatief hoogwaardige gezondheidsprogramma’s

• goede service

• beste prijs-kwaliteitverhouding.

Om dit te garanderen, kiezen we bewust voor een select aanbod van bestemmingen, die veelzijdig zijn én een breed pallet aan kuurprogramma’s bieden. We geloven namelijk in kwaliteit en niet in kwantiteit!

Hoogwaardige en innovatieve kuurprogramma’s

De door ons persoonlijk geselecteerde kuuroorden zijn stuk voor stuk gerenommeerde, officieel erkende gezondheidscentra die werken met professionele teams van artsen en therapeuten.

We bezoeken deze oorden regelmatig. Niet alleen ter bewaking van de kwaliteit, maar ook ter versterking van de professionele en persoonlijke band die we met de mensen daar in de loop derjaren hebben opgebouwd.

Omdat we steeds opnieuw de verwachtingen van onze gasten willen overtreffen, blijven we innoveren. We werken intensief samen om nieuwe, innovatieve kuurprogramma’s te creëren, waarbij we nauwlettend kijken naar de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van gezondheid en leefstijl.

Gerenommeerd, innovatief, professioneel en persoonlijk; dit isonze succesformule. Hiermee onderscheidt Fontana zich al jaren van anderen. Van het origineel is en blijft er maar één.

We verwelkomen u van harte op één van onze bestemmingen!

Voor meer informatie en/of advies op maat over kuren en onze kuurreizen:

038 084480   
info@gezondheidsvakanties.be

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.