Individuele kuurreizen

Fontana verzorgt individuele kuurreizen naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland.

Onze individuele kuurreizen kennen geen vaste vertrekdata. U bepaalt zelf waar, wanneer en met wie u reist. Wel kan het zo zijn dat u gebonden bent aan een bepaalde reisperiode of dat u alleen op bepaalde weekdagen aan een kuurprogramma kunt beginnen. Dit is afhankelijk van de desbetreffende kuurbestemming en zal dit altijd expliciet worden vermeld in de beschrijving van deze kuurreis.

Individuele kuurreizen met eigen vervoer:

Bij individuele reizen met eigen vervoer regelt Fontana voor u het hotel en de kuurprogramma’s. Bij aankomst is men op de hoogte van uw komst en zijn de nodige voorbereidingen getroffen voor uw verblijf en kuurprogramma.

Bij de receptie van het kuurhotel wordt u geïnformeerd over uw afspraak bij de kuurarts. De kuurafdelingen beschikken eveneens over een eigen receptie waar de verschillende behandelingen worden ingepland. U krijgt daar een kuurkaart waarop uw behandelingen staan vermeld, alsmede de plaats en tijd waarop deze plaatsvinden.

Individuele kuurreizen per vliegtuig:

Bij individuele vliegreizen regelt Fontana ook uw vluchten en (indien inbegrepen of gewenst) de transfer. U wordt dan op het vliegveld opgewacht en naar het hotel vervoerd.

Waarom een individuele kuurreis boeken via Fontana?

  • Onze bestemmingen bieden de ideale combinatie van professioneel en verantwoord kuren en tegelijkertijd vakantie vieren
  • Door de jarenlange en intensieve samenwerking met onze kuuroorden kunnen wij voor onze gasten de beste kamers, artsen en kuurtijden regelen
  • Onze gasten vliegen uitsluitend met lijndienst maatschappijen (vaste vertrektijden, vervoersplicht en maaltijdservice)
  • Bij vaker reizen met Fontana komt men in aanmerking voor diverse upgrades en bonussen (afhankelijk van de bestemming)
  • Fontana biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Naast individuele kuurreizen verzorgen we ook groepsreizen, waarbij ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding aanwezig is. Voor meer informatie over onze groepsreizen, klik hier >>

Overzicht individuele kuurreizen

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.