Groepsreizen van Fontana Travel

Groepsreizen

Onze groepsreizen bieden de mogelijkheid om met gelijkgestemden te reizen, kuurervaringen uit te wisselen, elkaar gezelschap te houden en om uiteraard leuke, nieuwe contacten op te doen. Tegelijkertijd bent u op de bestemming verder helemaal vrij in uw doen en laten. Kortom, u reist weliswaar met een groep, maar altijd met veel individuele vrijheid. Voor een overzicht met de vertrekdata van al onze groepsreizen, klik hier >>

Ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding ter plaatse

Zeker als u nooit eerder op gezondheidsvakantie bent geweest en nog niet weet wat u allemaal mag verwachten, biedt een groepsreis uitkomst. Dit, omdat u op onze groepsbestemmingen altijd begeleiding krijgt van onze eigen Nederlandstalige hostessen. Zij kennen de bestemming en de aldaar gegeven gezondheidsprogramma’s en zullen u snel wegwijs maken.

Bij aankomst op de luchthaven van de bestemming wordt u verwelkomd door onze hostessen, die u vanaf dat moment met raad en daad zullen bijstaan. Zo zijn zij tijdens het kuren altijd prominent aanwezig in de kuurkliniek om te helpen bij vragen over uw programma, vertaalhulp te bieden of bijvoorbeeld een extra afspraak met de arts te maken. Ook houden zij meerdere keren per week spreekuur en zijn zij tijdens de maaltijden in het restaurant aanwezig. Met onze professionele reisbegeleiding en de 24 uurs service die wij u op locatie kunnen bieden, weten wij ons steevast te onderscheiden.

Kerstreizen

Ieder jaar organiseren we traditiegetrouw ook een speciale kerst reis. U gaat dan niet alleen heerlijk kuren, maar ook geniet u tegelijkertijd van een verblijf op een bijzondere en sfeervolle locatie tijdens de feestdagen . Uiteraard worden er dan diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals een uitgebreid kerstdiner op een bijzondere locatie, een bezoek aan de opera, diverse schitterende uitstappen, etc.

Voordelen van een Fontana groepsreis:

  • We bieden zowel de beste prijs/kwaliteitsverhouding, alsmede aantrekkelijke kortingen en veel extra’s.
  • Onze bestemmingen bieden de ideale combinatie van professioneel en verantwoord kuren en tegelijkertijd genieten van een heerlijke vakantie.
  • Door de jarenlange en intensieve samenwerking met onze kuuroorden kunnen wij voor onze gasten de beste kamers, artsen en kuurtijden regelen.
  • Onze gasten vliegen uitsluitend met lijndienst maatschappijen (vaste vertrektijden, vervoersplicht en maaltijdservice). We bieden tevens de mogelijkheid tot afwijkende vluchten en verblijfsduur (tegen toeslag).
  • Bij vaker reizen met Fontana komt men in aanmerking voor upgrades of bonussen (afhankelijk van de bestemming).
  • Er is 24 uur per dag ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding op locatie aanwezig  voor advies, ondersteuning en bijvoorbeeld hulp bij vertaling
  • Bagage service op de luchthaven en in het hotel bij aankomt en vertrek.
  • We organiseren excursies (facultatief) met Nederlandstalige gidsen. Afhankelijk van de bestemming worden er ook diverse andere leuke activiteiten georganiseerd, zoals speciale Fontana avonden met diner en folklore of live muziek, speciale informatieve middagen met thee, koffie en iets lekkers erbij.

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.