Groepsreizen van Fontana Travel

Groepsreizen

Onze groepsreizen bieden de mogelijkheid om met gelijkgestemden te reizen, kuurervaringen uit te wisselen, elkaar gezelschap te houden en uiteraard leuke, nieuwe contacten op te doen. Tegelijkertijd bent u op de bestemming verder helemaal vrij in uw doen en laten. Kortom, u reist weliswaar met een groep, maar altijd met veel individuele vrijheid.

Ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding ter plaatse

Ook als u nooit eerder hebt gekuurd en niet weet wat u kan verwachten, biedt een groepsreis uitkomst. Dit, omdat u op onze groepsbestemmingen altijd begeleiding krijgt van onze eigen hostessen, die niet alleen Nederlandstalig, maar ook ervaren zijn en de bestemming en de aldaar gegeven kuurprogramma’s goed kennen.

Bij aankomst op de luchthaven van de bestemming wordt u verwelkomd door onze hostessen, die u vanaf dat moment met raad en daad zullen bijstaan. Zo zijn zij tijdens het kuren altijd prominent aanwezig in de kuurkliniek om te helpen bij vragen over uw programma, vertaalhulp te bieden of bijvoorbeeld een extra afspraak met de arts te maken. Ook houden zij meerdere keren per week spreekuur en zijn zij tijdens de maaltijden in het restaurant aanwezig. Met onze professionele reisbegeleiding en de 24 uurs service die wij u op locatie kunnen bieden, weten wij ons steevast te onderscheiden.

De groepsreizen op een rij

In 2018 organiseren we de volgende groepsreizen:

 • Yasmine Hammamet (Tunesië): voorjaar (vertrekdata 23 februari en 2 maart) en najaar (vertrekdata 2, 9 en 16 november)
 • Banja Vrucica (Bosnië en Herzegovina): voorjaar (vertrekdatum 27 maart)
 • Montenegro (Igalo): voorjaar (vertrek iedere dinsdag v.a. 10 april t/m 1 mei) en najaar (vertrek iedere dinsdag v.a. 4 september t/m 23 oktober)
 • Roemenië (Eforie Nord): voorjaar (vertrekdatum 15 mei) en najaar (vertrekdatum 28 augustus)
 • Kerstreis: bestemming en datum wordt medio juli 2018 bekend gemaakt

Over onze kerstreis

Ieder jaar organiseren we traditiegetrouw een speciale kerst kuurreis. U gaat dan niet alleen heerlijk kuren, maar tegelijkertijd geniet u ook van een verblijf tijdens de feestdagen op een bijzondere en sfeervolle locatie. Uiteraard worden er dan diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals een uitgebreid kerstdiner op een bijzondere locatie, een bezoek aan de opera, diverse schitterende uitstappen, etc.

Voor een overzicht met de vertrekdata van al onze groepsreizen, klik hier >>

Voordelen van een Fontana groepsreis:

 • We bieden zowel de beste prijs/kwaliteitsverhouding, alsmede aantrekkelijke kortingen en veel extra’s.
 • Onze bestemmingen bieden de ideale combinatie van professioneel en verantwoord kuren en tegelijkertijd genieten van een heerlijke vakantie.
 • Door de jarenlange en intensieve samenwerking met onze kuuroorden kunnen wij voor onze gasten de beste kamers, artsen en kuurtijden regelen.
 • Onze gasten vliegen uitsluitend met lijndienst maatschappijen (vaste vertrektijden, vervoersplicht en maaltijdservice). We bieden tevens de mogelijkheid tot afwijkende vluchten en verblijfsduur (tegen toeslag).
 • Bij vaker reizen met Fontana komt men in aanmerking voor upgrades of bonussen (afhankelijk van de bestemming).
 • Er is 24 uur per dag ervaren Nederlandstalige Fontana begeleiding op locatie aanwezig  voor advies, ondersteuning en bijvoorbeeld hulp bij vertaling
 • Bagage service op de luchthaven en in het hotel bij aankomt en vertrek.
 • We organiseren excursies (facultatief) met Nederlandstalige gidsen. Afhankelijk van de bestemming worden er ook diverse andere leuke activiteiten georganiseerd, zoals speciale Fontana avonden met diner en folklore of live muziek, speciale informatieve middagen met thee, koffie en iets lekkers erbij.

Overzicht groepsreizen

 • Kerstreis Mariënbad (Tsjechië)

  Kerstreis Mariënbad (Tsjechië)

  Genieten, relaxen en kuren in het stijlvolle Tsjechische kuuroord Mariënbad gedurende de feestdagen met keuze uit een 15-, 10- of 6-daags reisarrangement.

 • Groepsreis Banja Vrucica (Bosnië)

  Groepsreis Banja Vrucica (Bosnië)

  15-daagse groepsreis naar Banja Vrucica voor vermindering van spier- en gewrichtsklachten of cardiovasculaire gezondheidsklachten

 • groepsreizen Igalo (Montenegro)

  groepsreizen Igalo (Montenegro)

  voorjaars-, zomer- en najaarsgroepsreizen voor reuma, rugklachten, revalidatie na gewrichtsoperatie, luchtweg problemen, cardiovasculaire klachten, afslanken, health booster en ontstressen

 • groepsreizen Zwarte Zee kust (Roemenië)

  groepsreizen Zwarte Zee kust (Roemenië)

  Groepsreizen in het voor- en najaar voor reuma, rugklachten, rsi, ontspannende en vitaliserende thalassotherapie of anti-aging kuurprogramma’s

 • groepsreizen Yasmine Hammamet (Tunesië)

  groepsreizen Yasmine Hammamet (Tunesië)

  Groepsreizen in het voor- en najaar voor een vitaliserende gezondheidsvakantie voor vermindering van spier- en gewrichtsklachten of ter ontspanning

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.