Kuurreizen

Vitaliserende gezondheidsvakanties voor lichaam & geest

Steeds meer mensen interesseren zich voor eerlijke, duurzame en natuurlijke producten. Tegelijkertijd beseft men hoe belangrijk preventie en een verantwoorde leefstijl zijn en hoeveel we juist zelf kunnen doen voor onze eigen gezondheid. En bij deze trend sluiten onze ‘vitaliserende gezondheidsvakanties’ uitstekend aan.

Dit vakantieconcept hebben we meer dan 35 jaar geleden op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Sindsdien zijn we niet stil blijven staan en hebben we ons aanbod van kuurreizen en gezondheidsprogramma’s continu doorontwikkeld en geperfectioneerd.

Kuren: bewust en actief bezig zijn met uw gezondheid

Bij onze reizen staan uw gezondheid en welzijn centraal. U gaat daartoe – op verantwoorde wijze en begeleid door professionals – kuren in gespecialiseerde kuuroorden. Het doel van het kuren is dat u zich na afloop weer gezonder, fitter en vitaler zal voelen.

Meer over kuren

Keuze uit medische- en lifestyle kuurprogramma’s

Afhankelijk van het door u gekozen kuurprogramma ligt de focus tijdens uw gezondheidsvakantie of op het verminderen van gezondheidsklachten en revalidatie (medische kuurprogramma’s) of op preventie door een gezondere leefstijl (lifestyle kuurprogramma’s).

Medische kuurprogramma’s

Medische kuurprogramma’s richten zich o.m. op de behandeling van reumatische aandoeningen, luchtwegproblemen, rugpijn, RSI, revalidatie na een gewrichtsoperatie of sportblessure, hart- en vaatziekten en huidproblemen

Meer over medische kuren

Lifestyle kuurprogramma’s

Lifestyle kuurprogramma’s zijn er o.m. voor afslanken, detoxen, weerstand verhogen, ontspannen/ontstressen, conditie verbeteren e.d.

Meer over lifestyle kuren

Vakantie component

Tijdens een gezondheidsreis bent u ook echt op vakantie. Onze kuuroorden zijn gelegen op prachtige locaties aan zee of in de heuvels en bossen. U kan wandelend of per fiets de omgeving verkennen of meegaan met een excursie.

Ook zijn ze veelal voorzien van wellness faciliteiten, die u stuk voor stuk helpen te relaxen en te genieten na uw dagelijkse kuurbehandelingen. Zo kan u heerlijk ontspannen in thermale baden, jacuzzi’s, gebruik maken van sauna’s, een kopje thee drinken in een relaxruimte of uzelf lekker laten pamperen met een gezichts- of lichaamsbehandeling. En dat klinkt als … vakantie!

Keuze uit groepsreizen en individuele kuurreizen

We verzorgen zowel groepsreizen, als individuele kuurreizen.

Bij ons groepsreizen is er altijd ter plaatse ervaren Nederlandstalige reisbegeleiding aanwezig. Iets wat voor veel van onze kuurgasten belangrijk is en waarderen. Onze hostessen kennen de kuuroorden, programma’s en betrokken medewerkers door en door. Hierdoor kunnen zij u optimaal van advies voorzien en waar nodig helpen en ondersteunen.

Bovendien gelden er bij onze groepsreizen veelal aantrekkelijke kortingen en extra’s. We organiseren het gehele jaar door meerdere groepsreizen naar diverse bestemmingen.

Meer over onze groepsreizen

Bij een individuele kuurreis bepaalt u zelf wanneer en met wie u reist. Wij regelen  in dat geval ook alles voor u, zodat u zelf van een heerlijke en onbezorgde gezondheidsvakantie kan genieten.

Meer over onze individuele reizen

Waarom een Fontana gezondheidsvakantie?

Ons reisaanbod biedt:

  • kwalitatief hoogwaardige gezondheidsprogramma’s
  • goede service
  • beste prijs-kwaliteitverhouding

Voor meer informatie over onze gezondheidsvakanties:

03 808 4480      
info@gezondheidsvakanties.be

Onze gezondheidsvakanties

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.