Hotel Premier Aqua (Servië)

Kuren in Vrdnik

Kuuroord Vrdnik, op ca. 28 km van het historische Novi Sad, ligt in een vallei van het Fruška Gora gebergte, dat ook wel de parel van Servië genoemd wordt vanwege z’n landschappelijke schoonheid. De hier ontspringende thermale bronnen (35°C) bevatten magnesium, kalium, calcium en zwavel, hebben een ontspannende en pijn verminderende werking en vormen de basis voor de hier gegeven balneotherapie.

Op deze bestemming bieden we een speciaal samengesteld health booster programma, een gezondheidsbevorderend programma waarin beweging, ontspanning en well-being centraal staan en dat tevens geschikt is voor behandeling van spier- en gewrichtsklachten. U kuurt en verblijft in Hotel Premier Aqua.

Reisinformatie

U kan dagelijks vanaf Brussels Airport of Schiphol (Amsterdam) per lijndienst Air Serbia naar Belgrado vertrekken (ca 2 uur vliegen).

Op vliegveld Belgrado wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger van het hotel en in ongeveer een uur naar Vrdnik vervoerd.

Locatie Vrdnik

Hotel Premier Aqua & faciliteiten

Hotel Premier Aqua is een mooi gelegen kuurhotel in Vrdnik met een moderne interne kuurkliniek en een aparte wellness afdeling met o.m. een thermaal binnen- en buitenbad, diverse sauna’s, relaxruimte en een zoutkamer (weerstand verhogend en allergie verminderend).

De 40 hotelkamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over een badkamer met een hydromassage douche, haardroger, tv, gratis wifi, telefoon, mini bar, kluisje en een balkon met zitje. Het hotel heeft een lobby met liften, een goed restaurant (dat alleen lokale biologische producten gebruikt) en een tweetal bars.

Buitenkant kuurhotel Premier Aqua, Vrdnik (Servië)

Klik op afbeelding voor meer foto’s

De kuurkliniek heeft zich gespecialiseerd in gezondheidspreventie, vermindering van stress en burn-out gerelateerde klachten, alsmede in de behandeling van allerlei spier- en gewrichtsklachten.

Er zijn diverse behandelcabines voor o.m. hydro- en manuele massages, baden, pakkingen, acupunctuur, alsmede een speciale drukcabine voor hyperbare zuurstoftherapie, hetgeen een vrij unieke voorziening is. Hyperbare zuurstoftherapie is een behandeling, waarbij men 100% zuurstof inademt in een speciale cabine bij een druk die hoger is dan de normale omgevingsdruk. Hierdoor krijgt het lichaam een ‘zuurstof boost’ en wordt het helende vermogen vergroot.

massage in kuurkliniek Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Klik op afbeelding voor meer foto’s

Kuurprogramma

De Health Booster is een speciaal voor Fontana gasten samengesteld healthness programma, waarin op professionele wijze aandacht wordt besteed aan uw gezondheid, voedingspatroon, ontspanning/stress vermindering en ‘well-being’.

Dit programma is echter ook geschikt voor behandeling van spier- en gewrichtsklachten. In dat geval wordt bij de behandelingen de nadruk gelegd op vermindering van pijn, stijfheid en vergroting van de mobiliteit.

Indien gewenst, is het mogelijk om tijdens uw verblijf ook te opteren voor een speciaal macrobiotisch dieet op basis van biologisch geteelde, lokale producten zonder additieven.

Terwijl u actief en verantwoord bezig bent met uw gezondheid, ontstresst en uw lichamelijke conditie weer op peil brengt, geniet u tegelijkertijd van een heerlijke vitaliserende vakantie in een prachtige omgeving.

Deze Health Booster omvat bij een 8-daags reisarrangement de volgende programmaonderdelen:

 • medisch onderzoek
 • 6 lichaamsmassage (30 min)
 • 12 door de arts voorgeschreven individuele therapieën, zoals pakkingen, baden, lymfedrainage, elektrotherapie en acupunctuur
 • 6 tot 18 sportactiviteiten (afhankelijk van uw conditie), zoals Nordic Walking, aquagym en cardio-cross.

Prijzenoverzicht

Extra korting voor leden van Bond Moyson, De Voorzorg of Socialistische Mutualiteit Brabant:
• € 50 korting bij gezondheidsvakanties vanaf € 500
• € 100 korting bij gezondheidsvakanties vanaf € 1000
• € 150 korting bij gezondheidsvakanties vanaf € 1500
• € 200 korting bij gezondheidsvakanties vanaf € 2000

Prijzen per persoon in een gedeelde 2-persoonskamer o.b.v. volpension. Vertrek dagelijks.

 1 jan - 30 apr / 1 okt - 31 dec1 mei - 30 september
1 week2 weken 1 week2 weken
Health Booster programma€ 1214€ 2032€ 1256€ 2116
toeslag 1-persoonskamer€ 168€ 336€ 168€ 336
verlenging per dag met kuur€ 110€ 110€ 116€ 116

In de periodes 31 december-8 januari, 26 april -5 mei is deze bestemming niet boekbaar!

Boek uw gezondheidsvakantie

Er zijn op dit moment géén extra aanbiedingen.

Inbegrepen in de reissom:

 • de lijnvlucht naar Belgrado vv
 • de luchthavenbelastingen en taxen
 • de transfer vliegveld – hotel vv
 • verblijf in gedeelde 2-persoonskamer o.b.v. volpension
 • medisch aanvangsonderzoek
 • alle behandelingen, zoals beschreven
 • vrije toegang tot de thermale binnen- en buitenbaden en sauna’s
 • het gebruik van een badjas
 • lokale belastingen

Niet inbegrepen in de reissom:

 • reserveringskosten € 25 per factuur (bij vliegreis) of € 35 per factuur (bij reis met eigen vervoer)
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per factuur
 • reis- en/of annuleringsverzekering

Reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene Voorwaarden van Fontana van toepassing.

Fontana is lid van de ANVR en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds. Tevens is Fontana een officieel erkende IATA-reisorganisatie.

Voor meer informatie over deze kuurreis:

03 808 4480      

info@gezondheidsvakanties.be

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.