Health Booster gezondheidsprogramma's ter verbetering van de conditie, soepeler maken van het lichaam, verhogen van de weerstand en ontstressen

Health Booster

Geef lichaam en geest een fikse boost

Een oud gezegde luidt: “voorkomen is beter dan genezen!”. Lag jarenlang de focus vooral op genezen, inmiddels lijkt het tij gekeerd: preventie is meer dan ooit actueel.

Vanuit die gedachte hebben wij – in samenwerking met onze partners – de Health Booster ontwikkeld: een gezondheidsprogramma, waarbij uw lichaam en geest in relatief korte tijd een fikse boost krijgen.

Dit programma richt zich op preventie door z’n focus op een gezonde levensstijl, lichamelijke conditie en geestelijk welzijn.

Fitter, vitaler en meer ontspannen

Tijdens het kuren wordt specifiek aandacht gegeven aan de verbetering van uw conditie, het soepeler maken van spieren- en gewrichten, ontspanning en vermindering van eventuele stress- en burn-out gerelateerde klachten. Het resultaat is dat u zich hierdoor fitter, vitaler en meer ontspannen zal voelen.

Opzet Health Booster programma

Afhankelijk van de bestemming begint u met een medisch onderzoek. U krijgt vervolgens een intensief dagelijks programma dat bestaat uit diverse conditie verbeterende bewegingsactiviteiten, alsook ontspannende en detoxifiërende lichaamsbehandelingen.

Ook krijgt u op maat toegesneden voedings- en bewegingsadviezen en volgt u op bepaalde bestemmingen een door een diëtist speciaal samengesteld Health Booster dieet.

De meest intensieve Health Booster programma’s worden in het Sloveense Smarjeske Toplice, het Montenegrijnse Igalo en in het Servische Premier Aqua gegeven.

Lichtere varianten kunt u volgen in het Kroatische Vitality Punta, het Turkse Pam Thermal en in het Duitse Bad Steben.

Voor meer informatie en/of advies over onze Health Booster programma’s en bestemmingen:

03 808 4480      
info@gezondheidsvakanties.be

Onze Health Booster bestemmingen

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.