Afslankkuur

Afslankkuur

De afslankkuur richt zich op vermindering van overgewicht, dat meestal veroorzaakt wordt door het eten van teveel en verkeerd voedsel op het verkeerde moment uit verveling, gewoonte, emotie of door stress. Eigenlijk zou men hier al zelf veel aan kunnen doen, maar de hiervoor benodigde discipline is niet voor iedereen even gemakkelijk. Een kuurreis voor het volgen van een professionele afslankkuur biedt dan uitkomst.

verantwoord, effectief en professioneel begeleid afslanken

Een afslankkuur uit het Fontana kuurreizen aanbod staat altijd onder controle van een diëtist en een arts en wordt u tijdens de diverse kuurbehandelingen begeleid door gekwalificeerde therapeuten. Zodoende heeft u de zekerheid dat u verantwoord, effectief en op professionele wijze zult afvallen.

Het principe van onze afslankkuur berust op de combinatie van een -door een diëtist voorgeschreven- laag calorisch dieet, dat gecombineerd wordt met een intensief, uitgekiend bewegingsprogramma. Hierdoor verbruikt u meer calorieën dan u binnen krijgt en zult u per saldo afvallen. Desalniettemin zal er géén honger worden geleden, omdat er meerdere verantwoorde en lekkere maaltijden per dag worden verstrekt.

Daarnaast krijgt u ook heerlijke, ontspannende behandelingen, zoals een massage of baden. Dus niet alleen maar inspanning, maar ook ontspanning.

U volgt uw afslankkuur veelal met een groepje gelijkgestemden. Omdat men elkaar dan kan steunen, motiveren en stimuleren, worden de resultaten extra positief beïnvloed.

Aan het einde van de kuur zult u trots zijn op het behaalde resultaat. U zult niet alleen kilo’s lichter zijn, maar ook over een betere conditie beschikken en u en stuk fitter en gezonder voelen. Dit zal tevens een stimulans zijn om uw gewicht op pijl te blijven houden en te kiezen voor een gezonde(re) leefstijl.

Veel Fontana gasten combineren hun afslankkuur met een detox kuur. U verliest dan niet alleen kilo’s, maar wordt tegelijkertijd ook nog eens écht schoon van binnen. Een uitstekende kuurcombinatie die u kunt volgen in het Sloveense kuuroord Smarjeske Toplice.

Voor meer informatie en/of advies over de afslankkuur en onze afslank reizen:

03 808 4480      
info@gezondheidsvakanties.be

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.