Yoga gezondheidsreizen

Yoga & Wellness

Gezondheidseffecten van yoga

Yoga is, naast een levenswijze, ook een zeer effectieve vorm van bewegingstherapie. Yoga ontspant, vermindert stress, houdt het lichaam soepel en fit, verbetert de bloedcirculatie en geeft energie.

Voor ons reden genoeg om in ons reisaanbod ook speciale yoga vakanties op te nemen, waarbij yoga centraal staat of er een onderdeel van is. Uiteraard worden de yoga oefeningen gegeven door ervaren instructeurs.

Optimale mix van yoga en ontspannende activiteiten

Wat onze yoga gezondheidsprogramma’s uniek maken, is dat uw dagelijkse yoga sessies gecombineerd worden met bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen en met heerlijk ontspannende lichaamsbehandelingen (massages, lichaamspakkingen etc.). Hierdoor bereikt u met uw yoga vakantie een zo optimaal mogelijk gezondheidsresultaat!

Omdat bij ons Yoga & Wellness programma de nadruk ligt op ontspanning is het daarom bij uitstek geschikt om te ontstressen en weer in balans te komen.

Voor meer informatie en/of advies over onze Yoga & Wellness programma’s en bestemmingen:

038 084480      
info@gezondheidsvakanties.be

 

Bestemmingen met yoga

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.