Wandel en wellness programma

Wandelen & wellness programma

Bewegen is o.m. goed voor hart en bloedvaten, het verlaagt de bloeddruk, het verbetert de spijsvertering, gaat botontkalking tegen en houdt het gewicht op peil.

Wandelen is een uitstekende en relatief makkelijke vorm van bewegen, waarbij de gewrichten ook nog eens minimaal worden belast. Bovendien is wandelen de ideale manier om de conditie weer op te bouwen na een inactieve periode. Regelmatig wandelen draagt dan ook bij aan een gezonde leefstijl.

Een actieve wandelvakantie gecombineerd met wellness

Met dit in gedachten heeft Fontana een speciaal en uniek gezondheidsprogramma ontwikkeld: wandelen en wellness. Een programma dat een een actieve wandelvakantie combineert met diverse heerlijke, ontspannende en vitaliserende wellness behandelingen.

Als deelnemer aan het wandel en wellness programma maakt u -onder begeleiding van een ervaren sportinstructeur annex gids met de nodige kennis over lokale historie en cultuur- wandeltochten door schitterende landschappen. Aansluitend krijgt u diverse ontspannende wellness behandelingen, zoals lichaamsmassages, aroma baden en voetreflex massages. Bovendien kunt u gebruik maken van de (thermale) binnen- en buitenbaden, saunalandschap en overige wellnness faciliteiten van het kuuroord.

Het Fontana wandel- en wellness programma is de ideale vitaliserende gezondheidsvakantie met een uitgekiende combinatie van inspannende- en ontspannende activiteiten om uw conditie op te bouwen en tegelijkertijd te relaxen en weer helemaal in balans te komen.

Voor meer informatie en/of advies over ons wandelen & wellness programma:

038 084480      
info@gezondheidsvakanties.be

Wandel en Wellness gezondheidsvakanties

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.