Thalasso Booster: vitaliserende & ontspannende thalassotherapie

De Thalasso Booster is een speciaal door ons samengesteld gezondheidsprogramma op basis van thalassotherapie, waarbij gezondheidsbevordering en uw welzijn centraal staan.

Genieten van de weldaden van de zee

De Thalasso Booster programma’s worden specifiek gegeven in onze aan zee gelegen kuuroorden. Kuuroorden die gebruik maken van puur natuurlijke therapeutische middelen als zeewater, algen, zeewier, modder uit zee, zouten, mineralen en het zeeklimaat zelf.

Ontspannend, vitaliserend en goed voor spieren en gewrichten

Het is niet alleen het ideale programma om lekker ‘bij te tanken’, doordat het helpt te ontspannen en weer nieuwe energie op te doen, maar is tevens geschikt als u bijvoorbeeld kampt met (mildere vormen) van spier- en gewrichtsklachten of niet de intensievere reuma kuur wilt of kunt volgen.

Alle Thalasso Boosters staan onder controle van een arts en beginnen met een medisch onderzoek. Op basis hiervan wordt voor u een behandelplan op maat samengesteld. Ook wordt er gekeken naar eventuele contra-indicaties.

Behandelingen zijn o.m. algenbaden of baden met essentiële oliën, manuele- en onderwatermassage, Vichy douchemassages, verschillende soorten pakkingen etc. Afhankelijk van de bestemming krijgt u 3 tot 4 behandelingen per dag. Ook heeft u als Fontana gast onbeperkt toegang tot de aanwezig wellness faciliteiten, zoals verwarmde zeewater bassins, jacuzzi’s, sauna’s en fitness ruimte.

Voor meer informatie en/of advies over de Thalasso Booster en bestemmingen:

038 084480      
info@gezondheidsvakanties.be

[/one_half_last]

Vitality Wellness bestemmingen

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.