Afslank reizen

Bij het boeken van afslank reizen krijgt men met een aantal overwegingen te maken: Kies ik voor de mooiste locatie? Het mooiste hotel? De afslankkuur met het beste resultaat? Of voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Er is immers tegenwoordig een ruim aanbod van allerlei afslank programma’s op binnen- en buitenlandse bestemmingen en is het daardoor veelal moeilijk om door de bomen nog het bos te zien en de juiste afweging te maken.

Verantwoord, resultaat gericht en professioneel begeleid afslanken

Wij hebben al jaren geleden gekozen voor afslank bestemmingen met een professionele aanpak en waar daadwerkelijk effectieve en verantwoorde afslank kuren worden aangeboden.

Op onze afslank reizen wordt u altijd door een diëtist en arts begeleid, volgt u een op u persoonlijk afgestemd afslankdieet en krijgt u een intensief, dagelijks bewegingsprogramma dat afgewisseld wordt met diverse ontspannende lichaamsbehandelingen. Zo bereikt u niet alleen de beste resultaten, maar kuurt u ook nog eens op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Eén van de allerbeste afslank bestemmingen in Europa is al meer dan 10 jaar het Sloveense Terme Smarjeske Toplice. Dit kuuroord beschikt over een tweetal 4* hotels met moderne kuur- en wellness faciliteiten. Naast afslank reizen verzorgen we ook detox reizen naar deze bestemming. Veel Fontana gasten combineren hier hun detox kuur met de afslankkuur, zodat men letterlijk twee vliegen in één klap slaat: eerst ontgiften en dan afslanken. Ook kunt u hier een speciaal Gezondheidsweek programma volgen, dat zowel uw conditie verbetert, alsmede stress- en burn-out gerelateerde klachten doet verminderen.

Een andere afslank bestemming is het Montenegrijnse Igalo. Igalo is het grootste medische kuuroord in Zuid-Oost Europa en gelegen aan de schitterende Baai van Kotor. Naast de reguliere afslankkuur biedt men hier tevens een medische afslank kuurvariant voor mensen die op medische indicatie gewicht moeten verliezen, zoals bij gewrichtsproblemen en cardiovasculaire aandoeningen.

Voor meer informatie en/of advies over onze afslank reizen en afslank kuren:

026-44.25.847     
fontana@fontana-travel.nl

Onze afslank reizen

  • Smarjeske Toplice (Slovenië)

    Smarjeske Toplice (Slovenië)

    Verantwoord en professioneel begeleid afslanken, detoxen of geef uw gezondheid een fikse boost met een conditie verbeterend, weerstand verhogend en stress verminderend Health…

  • groepsreizen Igalo (Montenegro)

    groepsreizen Igalo (Montenegro)

    voorjaars-, zomer- en najaarsgroepsreizen voor reuma, rugklachten, revalidatie na gewrichtsoperatie, luchtweg problemen, cardiovasculaire klachten, afslanken, health booster en ontstressen

© Reisorganisatie Fontana 2020 - Niets van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fontana.